Vijesti / Poznati

STRAHOVAO SAM OD NEPRIHVATANJA

Ispovijest Rikija Martina

Ispovijest Rikija Martina
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: INSTYLE.COM

gay-serbia.com7.5.2017

Portorikanska muzička zvijezda Riki Martin otkrio je zašto je veći dio karijere proveo u "ormaru", gostujući u nedeljnom intervjuu u programu CBS Sunday Morning.

Podsjetimo, Riki Martin autovao se 2010. dirljivim pismom svojim obožavateljima, nakon godina špekulacija i negiranja da je gej. Danas živi u vezi s umjetnikom Jwanom Yosefom, a ima i blizance koje mu je rodila surogat-majka. "Dugo sam se borio, bilo je jako bolno. Strahovao sam od neprihvatanja. Mnoge godine slušao sam ljude kako govore da su moji osjećaji zlo, da su bezbožni i da ja nisam dobra osoba ako sam gej", kazao je nekadašnji ministrant Riki Martin.

S godinama je Martin shvatio da je dobra osoba i da je s njim sve u redu te je, kako kaže, postao najsrećniji muškarac na svijetu. Na pitanje bi li mladi Riki bio ponosan na Rikija danas, odgovorio je da taj nekadašnji Riki ne bi bio ponosan, ali da danas jeste. Istakao je da sad njegovim životom upravljaju sinovi Mateo i Valentino te da sve odluke, uključujući i one vezane za karijeru, donosi vodeći računa o dobrobiti svojih sinova.

"Sve se mijenja kad postanete roditelj, niste više u centru pažnje. Više ne spavam do kasno", kazao je Martin. Otkrio je i da želi još djece i da obožava jurnjavu djece po kući. "Sad želim i kćerkicu. Planiramo i sad više to ne radim sam, nego 'mi' zajedno planiramo proširenje porodice", otkrio je. Svog partnera upoznao je putem interneta, pola godine razgovarali su o umjetnosti, životu i onda su se prvi put i vidjeli, a Martin kaže da se zaljubio na prvi pogled i znao da je Yosef taj.

FOTOGRAFIJA: COSOLARGY.ORG

OSTALI ČLANCI

Kevin Spacey priznao

POZNATI

Kevin Spacey priznao

Holivudski glumac Kevin Spacey se izvinio nakon što ga je glumac Anthony Rapp optužio da ga je pokušao seksualno iskoristiti.

Milan Stanković otkrio

POZNATI

Milan Stanković otkrio

Milan Stanković je riješio da konačno stavi tačku na spekulacije da, navodno, preferira isti pol i da je njegova veza sa Radom Manojlović bila maska.

Robbie: I sam sam na pola gay

POZNATI

Robbie: I sam sam na pola gay

"Volio bih se okušati u kazalištu, i to u mjuziklu koji obožavam. Znam da je to svojstveno homoseksualcima". riječi su Robbie W.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

Evrovizija 2016

sicer, četvrtak, 14.4.2016 / 12:26

Gay život u Zagrebu

marc, četvrtak, 7.4.2016 / 19:21

Mlađi ili stariji?

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:18

Royal Revolt 2

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:15

Kineski restoran

marc, sreda, 23.3.2016 / 13:57

Modni dizajneri i stilisti

petstopet, sreda, 23.3.2016 / 13:32

Gay mačak raskrinkan

Heisenberg, sreda, 23.3.2016 / 9:53

Gay jezik polari

Heisenberg, ponedeljak, 21.3.2016 / 18:06

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se