Vijesti / Lifestyle

ŽENE

Zašto sam odustala od muškaraca

Zašto sam odustala od muškaraca
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: GOOGLE.COM

extramagazin.ba11.5.2017

Lezbijka sam i ne stidim se toga... Njena odluka je temeljena na interesantnim razlozima.

“Kao biseksualka, provela sam puno vremena i s muškarcima i sa ženama. I jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane, ali definitivno postoje određeni dani kad muškarci postaju gnjavaža”, otkrila je Kristen Droesch. Kaže kako joj nije bilo teško donijeti odluku, a njezini razlozi su sljedeći:

Muškarci mogu biti iscrpljujući. Smatraju kako su žene ‘skupe za održavanje’. Puno njih to doista i jeste, ali ima i onih koje također dosta rade. Osim toga, ženi je lakše razumjeti potrebe druge žene, jer se naprosto bolje razumiju.

Muškarci ne poznaju tako dobro žensko tijelo. To je razumljivo s obzirom da su drugog spola. Ipak, nije loše biti s nekim kome nije potrebno ‘uputstvo za upotrebu’.

Muškarci nisu toliko kompleksni kao žene. Nije da su muškarci glupi. Daleko od toga. No, emocionalno, žene su puno složenija bića i međusobno se razumiju bolje nego što bi to i jedan muškarac mogao razumjeti.

Muškarci su često neuredni. Mnogi muškarci kao da ne shvaćaju koliko je ženama važna čistoća i higijena. Očistite uši, promijenite košulju ili majicu! Bonus života sa ženom je i taj što umivaonik neće svako jutro biti pun dlačica od brijanja.

FOTOGRAFIJA: GOOGLE.COM

Neželjena trudnoća. Nitko ne želi iznenadnu trudnoću. Nitko. A sa ženom? Šanse da vam se život naglo i dramatično promijeni su ravne nuli.

Muškarci su modno beskorisni. Žene ih ne mogu povesti u kupovinu, ne znaju dizajnere i nemaju pojma o trendovima. Osim toga, ako djevojka izgleda u nečemu deblje, žena će naći sladak, nježan način da joj to kaže, a potom predložiti alternativu.

Muške genitalije su komplikacija. Nikad ne znaš kad će ti penis ‘eksplodirati’ u lice ili ti se zabiti duboko u grlo. A tu su i prigovaranja kako se žene premalo bave mošnjama.

Dečki nisu toliko zamamni na plesnom podiju. Najvjerojatnije će se većina, ako ne i svi, složiti kako žene izgledaju puno zanosnije i više su seksi dok im se tijelo izvija uz ritam glazbe.

Zabavnije je koketirati sa ženom Suptilnije i nježnije zavode, a i daleko su ljepše dok doživljavaju orgazam.

OSTALI ČLANCI

Novo lice brenda

MODERNA OBITELJ

Novo lice brenda

Dvojica gej očeva iz Atlante i njihovo četvero djece, zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, postali novo zaštitno lice Acne Studios.

Prvi čovjek Apple-a

LIFESTYLE

Prvi čovjek Apple-a

Nikad o svojoj seksualnosti nisam govorio. Sve do sad. Želim biti jasan, ponosan sam što sam gay i smatram to jednim od najvećih božjih darova, napisao je Cook.

Rekreirali fotografiju staru više od 20 godina

LIFESTYLE

Rekreirali fotografiju staru više od 20 godina

Nicholas Cardello i Kurt English u vezi su više od dva desetljeća, a rekreiranjem fotografije koju su snimili u martu 1993. godine na paradi ponosa u Washingtonu rastopili su srca mnogih korisnika interneta.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

Evrovizija 2016

sicer, četvrtak, 14.4.2016 / 12:26

Gay život u Zagrebu

marc, četvrtak, 7.4.2016 / 19:21

Mlađi ili stariji?

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:18

Royal Revolt 2

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:15

Kineski restoran

marc, sreda, 23.3.2016 / 13:57

Modni dizajneri i stilisti

petstopet, sreda, 23.3.2016 / 13:32

Gay mačak raskrinkan

Heisenberg, sreda, 23.3.2016 / 9:53

Gay jezik polari

Heisenberg, ponedeljak, 21.3.2016 / 18:06

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se