Vijesti / TV i film

OD 25. SEPTEMBRA U BIOSKOPIMA

Uskoro premijera Stonewalla

Uskoro premijera Stonewalla
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: OUT.COM

Alexandros2.8.2015

Ovih dana i zvanično je potvrđeno da će se film Stonewall u američkim bioskopima naći od 25. septembra, a u skladu s tim objavljen je i prvi plakat za film.

Sudeći po vestima na internetu, premijera filma „Stonewall“ opasno se približava. Kako je iz zvaničnih izvora navedeno, u američkim bioskopima film će se pojaviti 25. septembra, a potom se očekuje i njegova dalja svetska distribucija.

Film potpisuje američki reditelj nemačkog porekla Ronald Emmerich, poznat po visokobudžetnim apokaliptičnim blokbasterima„Dan posle sutra“ (The Day After Tomorrow), „2012“, „Anonimus“ (Anonymous) i „Dan nezavisnosti“ (Independence Day), a kako kaže, očekuje da će ovim filmom stvoriti konačnu priču o stounvolskim nemirima u Njujorku iz 1696. godine.

Zaplet se vrti oko nemira, nasilnih sukoba u Stonewallu, kojima je počela borba za gej prava u Njujorku. Glavni lik je Denny Winters, koga igra Jeremy Irvine, izmišljen lik, uhvaćen tokom seoske tuče i primoran da napusti prijatelje i svoje voljene kada biva izbačen iz roditeljskog doma. Svoj put pronalazi u Stonewall Innu gde upoznaje Trevora.

Pored Jeremyja u filmu se pojavljuju i: Jonathan Rhys Meyers, Ron Perlman, Joey King, Jonny Beauchamp i Caleb Landry Jones.

Da podsetimo, Stonewall je bio sigurna kuća za sve siromašne, marginalizovane ljude koje su porodice i prijatelji odbacili, koji sebi nisu mogli da priušte ulazak u ekskluzivnija okupljališta za LGBT osobe. Oni osim Stonewalla, zapravo, ništa drugo i nisu imali da izgube.

OSTALI ČLANCI

Biseksualna špijunka

LGBT - TV

Biseksualna špijunka

Uoči premijere filma "Atomic Blonde", Charlize Theron gostovala je u showu Andyja Cohena, a na pitanje zašto je važno da je junakinja koju glumi u filmu biseksualna odgovorila: "Zašto ne? Mislim, čudno je što toliko govorimo o tome, dosad bi to već trebalo biti normalno.

Film o časnoj sestri lezbijki Benedetti Carlini

TV I FILM

Film o časnoj sestri lezbijki Benedetti Carlini

"Blessed Virgin" ("Blagoslovljena djevica") naslov je novog filma Paula Verhoevena koji je odlučio portretirati časnu sestru iz 17. stoljeća...

Nova sezona serije Versaj

TV I FILM

Nova sezona serije Versaj

Britanska televizija koja je bila na meti pritužbi gledalaca zbog "previše seksa i golotinje" u seriji "Versaj". Medjutim nova sezona je počela!

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

Evrovizija 2016

sicer, četvrtak, 14.4.2016 / 12:26

Gay život u Zagrebu

marc, četvrtak, 7.4.2016 / 19:21

Mlađi ili stariji?

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:18

Royal Revolt 2

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:15

Kineski restoran

marc, sreda, 23.3.2016 / 13:57

Modni dizajneri i stilisti

petstopet, sreda, 23.3.2016 / 13:32

Gay mačak raskrinkan

Heisenberg, sreda, 23.3.2016 / 9:53

Gay jezik polari

Heisenberg, ponedeljak, 21.3.2016 / 18:06

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se