Vijesti / TV i film

TV I FILM

Nova sezona serije Versaj

Nova sezona serije Versaj
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: GOOGLE.COM

mondo.rs11.5.2017

Britanska televizija koja je bila na meti pritužbi gledalaca zbog "previše seksa i golotinje" u seriji "Versaj". Međutim nova sezona je počela!

Kada je prošle godine emitovana serija "Versaj", priča o raskalašenom kralju Luju, koja je obilovala golotinjom i scenama seksa, BBC je dobio rekordan broj pritužbi. Gledaoci su se žalili upravo na "previše golotinje i previše seksa na televiziji", a sada stiže nova sezona koja će, sudeći po saopštenju televizije, biti "još gora".

Prva epizoda je emitovana 21. aprila. U seriju "Versaj" uloženo je više od 20 miliona funti od čega je, sudeći po komentarima šokiranih gledalaca, "tek neki dinar" otišao na kostime! Raskalašeni život kralja Luja, golotinja, grafičke scene seksa, gej seksa, princa koji se oblači kao žena i ljubljenje genitalija ljubavnice, nisu oduševili gledaoce koji su se žalili BBC-u.

"Ovo je pornić u helankama", glasi opis serije. Serija je emitovana i u Francuskoj i izazvala je kontroverzu isto kao u Britaniji, ali kritičari nisu toliko zgroženi scenama seksa, koliko "zatupljivanjem priče o jednom od monarha".

OSTALI ČLANCI

Biseksualna špijunka

LGBT - TV

Biseksualna špijunka

Uoči premijere filma "Atomic Blonde", Charlize Theron gostovala je u showu Andyja Cohena, a na pitanje zašto je važno da je junakinja koju glumi u filmu biseksualna odgovorila: "Zašto ne? Mislim, čudno je što toliko govorimo o tome, dosad bi to već trebalo biti normalno.

Film o časnoj sestri lezbijki Benedetti Carlini

TV I FILM

Film o časnoj sestri lezbijki Benedetti Carlini

"Blessed Virgin" ("Blagoslovljena djevica") naslov je novog filma Paula Verhoevena koji je odlučio portretirati časnu sestru iz 17. stoljeća...

Prvi crnogorski film LGBT tematike

TV I FILM

Prvi crnogorski film LGBT tematike

Gej mladić koji se zaljubljuje u najboljeg prijatelja u središtu je priče prvog crnogorskog filma LGBT tematike, "Maske".

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

Evrovizija 2016

sicer, četvrtak, 14.4.2016 / 12:26

Gay život u Zagrebu

marc, četvrtak, 7.4.2016 / 19:21

Mlađi ili stariji?

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:18

Royal Revolt 2

andjjkk, četvrtak, 7.4.2016 / 9:15

Kineski restoran

marc, sreda, 23.3.2016 / 13:57

Modni dizajneri i stilisti

petstopet, sreda, 23.3.2016 / 13:32

Gay mačak raskrinkan

Heisenberg, sreda, 23.3.2016 / 9:53

Gay jezik polari

Heisenberg, ponedeljak, 21.3.2016 / 18:06

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se